רשומות

יום שלישי, 29 בספטמבר 2015

תבשיל רצועות חזה עוף בפטריות ופלפלים




תבשיל קל להכנה ומהיר.תוך חצי שעה יש ארוחת צהריים מצוינת. רצועות העוף נשארות עסיסיות. המנה צבעונית ואסתטית.

אני מגישה אותה על מצע של פסטה או אורז.


מצרכים


1/2 קילו חזה עוף חתוך לרצועות

 3 בצלים גדולים

 5 פלפלים חתוכים לרצועות

סלסלת פטריות שמפניון טריות או קופסת שימורי פטריות (יוצא בסדר גמור)

  1/2 כוס רוטב בסיס של אסם

3 כפות סויה

 3 כפות יין אדום

 1 קופסת רסק עגבניות (מאה גר’)

 1 כף אבקת מרק עוף

 5 שיני שום קצוצות

 2 כפות שמן זית


אופן ההכנה


לטגן את הבצל הקצוץ ב-2 כפות שמן כשמזהיב להוסיף את רצועות חזה העוף ולהמשיך לטגן עד שיזהיבו. להוציא מהמחבת ולהכניס את רצועות הפלפלים והשום לאדות מעט ואז להוסיף את הפטריות ולבשל יחד כעשר דקות.

 להוסיף לפלפלים ולפטריות את רצועות העוף , לערבב.

 להוסיף את רוטב הבסיס של אסם, הסויה, היין, אבקת מרק ורסק עגבניות. לערבב.

 להמשיך לבשל עוד כעשרים דקות.


בתיאבון.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה