רשומות

יום שישי, 26 בפברואר 2016

צ'יפס גזר ופטריות בפרורי "גריסיני"



השבוע קיבלתי להתנסות פירורים אפויים בסגנון גריסיני של המותג " מאסטר שף". אלו פירורים בעלי טעם עדין המתאימים לאפייה ולטיגון. החלטתי לנסות להכין איתם צ'יפס גזר ופטריות מצופות. יצא כל כך טעים שנישנשנו מהם כל הדרך לארוחה. פלא שנותר מה להגיש.

קל מאד להכנה ומהיר. הבעיה היחידה היא המהירות בה הכל נטרף. כך שמציעה להכין כמות כפולה מראש.

מצרכים

1/2 קילו פטריות שמפיניון

5 גזרים גדולים קלופים ופרוסים לאצבעות בינוניות.

6 כפות קמח

2 ביצים

חצי שקית פרורים אפויים גריסיני של המותג מאסטר שף

4 כפות גדושות צ'ילי מתוק חריף

מלח פלפל

מעט שמן קנולה

אופן ההכנה

 

בשלוש קערות נפרדות מכינים קמח שאליו מוסיפים מלח ופלפל, ביצים טרופות בתוספת הצ'ילי, פרורי גריסיני. במחבת גדולה מחממים מעט שמן על אש גבוהה. טובלים את אצבעות הגזר והפטריות קודם בקמח, לאחר מכן בבלילת הביצים ולבסוף בפירורי הגריסיני. מטגנים כ-2 דקות מכל צד עד שמזהיב.

בתיאבון

ולסיום מידע לגבי הפירורים האפויים בנוסח גריסיני-
 

המותג הקולינארי "מאסטר שף" ממשיך להציע לצרכן מגוון מוצרים איכותיים המעניקים לבשלן הביתי בטחון והצלחה במטבח.

הפעם מרחיב "מאסטר שף" את סדרת פירורי הלחם, עם פירורים אפויים בסגנון גריסיני- פירורי מאפה המצטיינים בטעמם העדין ומתאימים לאפייה ולטיגון. המוצר החדש מתאים במיוחד כציפוי למנות מעודנות יותר כמו אצבעות גבינה, ירקות פריכים, כשכבה קראנצ'ית במאפים, וכמובן כציפוי מנצח לשניצל.

"פירורים אפויים בסגנון גריסיני" מצטרפים לליין פרורי הלחם הקיים תחת מותג "מאסטר שף" הכוללים פירורי לחם מוזהבים, פירורים ללא צורך בביצה, פנקו ופנקו שום, כולם נמצאו אהודים ואהובים ע"י קהל הצרכנים.

לפי מנהלת מותג מאסטר שף הגב' תמר אבן "מאסטר שף הינו המותג הקולינארי החם ביותר בשוק, אנו מתרחבים לקטגוריות חדשות ובהצלחה רבה. שמנו למטרה ליצור עבור כל בשלן חובב או מקצועי רגע מיוחד בו הוא יכול  להגיש מנה ייחודית טעימה ולקצור תשבחות ומחמאות מהסביבה".

 

מחיר מומלץ לצרכן: 7.90 ₪

 

משקל: 300 גרם

 

כשר פרווה בהשגחת בד"ץ אגודת ישראל

 

ניתן להשיג בכל רשתות השיווק והחנויות המובחרות

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה