רשומות

יום ראשון, 23 באפריל 2017

סדרת המיו הטבעוני ללא ביצים וללא גלוטן של פלמיל


לפני זמן מה קיבלתי להתנסות רוטב טבעוני מיו ללא ביצים וללא גלוטן של פלמיל - Foods Plamil. השתמשתי בו כממרח לכריכים וגם כתוספת לקציצות ירק שונות. הממרח מגיע הן בבקבוק לחיץ נוח לשימוש או בצנצנת זכוכית והפתרון שהוא מציע לאוהבי הסנדוויץ' הטבעוניים הוא מצוין. קשה להבחין שמדובר בממרח טבעוני וללא גלוטן.
 

חברת פלמיל הבריטית מייצרת מוצרים טבעוניים כבר משנות ה60' והנה מגיע המיו המופלא שלהם ללא ביצים כדי להזכיר לכם שכבר אין שום מגבלות. 

המיו ללא ביצים מגיע בטעמים : רגיל, שום, צ'ילי וטרגון. כל טעם ומצב הרוח שלו והמאכלים שהוא בא איתם בטוב. התגעגעתם לסושי עם ספייסי מיו - קחו את הצ'ילי, בא לכם אסייתי ? יש טעם טרגון. עם ההמבורגר, קחו את השום ועם הסלט הטעם הטבעי שולט. 

 

את הממרח הטבעוני - מיו ללא ביצים של פלמיל ניתן להשיג ברשת סטופמרקט ובמגוון ענק של בתי טבע,מעדניות וחניות מתמחות. 

משווק בבלעדיות ע"י - אימפורט 4 יו - 9580522-09.

 

ולהלן מספר מתכונים עבורכם:

 

המבורגר טבעוני עם מיו ללא ביצים של פלמיל מתכון ל3 סועדים

 

רכיבים:

מיו ללא ביצים בטעם שום של פלמיל

2 סלסלאות פטריות חתוכות לקוביות

1 בצל קצוץ

 4-3 גבעולי בצל ירוק

 חצי כוס פירורי לחם

 1 בטטה

 2 לחמניות המבורגר מקמח מלא

 1 עגבנייה פרוסה לרצועות

עלי חסה טריים

 

אופן ההכנה:

מבשלים את הבטטה במים עד ריכוך, מסננים ומועכים בעזרת מועך פירה. 

בינתיים, מחממים מחבת עם 2 כפות שמן, מטגנים את הבצל וכעבור דקה מוסיפים גם את הפטריות, מוסיפים מלח ופלפל ומטגנים עד להשכמה. מוסיפים לתערובת במחבת בצל ירוק קצוץ, אבקת צ'ילי (לאוהבי החריף) , את הבטטה המעוכה ואת פירורי הלחם ומערבבים היטב. מורידים את התערובת מהאש ומחכים שתתקרר. יוצרים צורות של המבורגר בעזרת רינג או ביד וצולים על הגריל או אופים בתנור עד להשחמה. 

מרכיבים את הלחמנייה עם הירקות והקציצה ומוסיפים כמות נדיבה של מיו טבעוני בטעם שום.

 

קרואסון טבעוני עם פטריות ומיונז טבעוני של פלמיל בטעם טרגון (טבעוני ומושחת)

 


רכיבים:

קרואסון טבעוני גדול (להשיג במאפיות מובחרות או במתכונים מעולים ברשת) 4-3 פטריות שמפיניון

1 בצל סגול בינוני

חצי כוס יין אדום

צרור בצל ירוק

מיו ללא ביצים

טרגון

 

אופן ההכנה

פורסים את הבצל והפטריות וצולים על הגריל להשחמה, ממליחים ומוסיפים בצל ירוק. בסיר נפרד, מצמצמים חצי כוס יין אדום עד לשליש גובה ומוסיפים למחבת. מרכיבים את הקרואסון הטבעוני: מורחים מיו ללא ביצים עם טרגון בנדיבות ומוסיפים את הירקות המבושלים ברוטב יין. 

 

כריך אבוקדו טבעוני עם מיו ללא ביצים פלמיל
 
 

רכיבים:

 לחמנייה מקמח מלא

אבוקדו גדול ובשל

עגבנייה

מלפפון

חסה

מיו ללא ביצים פלמיל

 

אופן ההכנה

כריך קלאסי ופשוט שאנחנו מאד אוהבים. 

פורסים את הלחמניה ומוסיפים מיו ללא ביצים של פלמיל מועכים את האבוקדו עם קצת לימון ומלח ומורחים בלחמנייה. 

קוצצים עגבניה ומלפפון ומכניסים ללחמניה.

 

סושי עם ספייסי מיו ללא ביצים של פלמיל
 
 

סוף סוף פתרון ראוי לשמו לגעגועים של הספייסי מיו עם הסושי ומנות אסייתיות נוספות. 

המיו ללא ביצים של פלמיל בטעם צ'ילי של פלמיל כל כך טעים שלא תוכלו להפסיק לאכול. 

 

כל המתכונים באדיבות דפנה בר-שדה יועצת קולינרית לחברת מרום משה בע"מ. צילום מתכונים: ירדן לפידות.

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה