רשומות

יום שישי, 17 בנובמבר 2017

נעמן השיקה סדרת כלי הגשה ובישול חדשה מקרמיקה צבעונית ומנוקדת


מְ נֻ קֶ דֶ ת- סדרת הכלים החדשה מבית נעמן עושה חשק לרוץ למטבח ולהתחיל לבשל ולארח. זו סדרה מעוצבת ומשמחת שתחמם לנו את החורף.

מדובר על סדרת קרמיקה "גרניט" חדשה ומנוקדת הכוללת מבחר כלים ואביזרים    לבישול שיחממו את ימי החורף:  קסרול קרמיקה stonewareלבישול קדירה בתנור ומגוון כלים להגשה אישית קערות (בולים) למרק. את הכלים שבסדרה העשויים מחומר עבה במיוחד ומאופיינים ביכולת לאגור חום לבישול אחיד ואיכותי ניתן להשיג ב 4 צבעים אופנתיים: צהוב, תכלת וורוד עתיק. במבצע של 50% הנחה בכל חנויות הרשת.



הסדרה מתאימה לשימוש בתנור, במיקרוגל ובמדיח, להלן כמה דוגמאות:
קסרול 4 ליטר גרניט צבעוני +מכסה במחיר 79.95 ₪
כלי להגשה אישית אובלי + מכסה במחיר 22.45 ₪
כלי להגשה אישית + ידית  9.95 ₪





אני קיבלתי את כלי הקסרול לסקירה והכנתי בו אורז וירקות. קל מאד להכנה, פשוט וטעים ביותר. יש לטגן מעט בצל וירקות מתאימים במחבת- בחרתי בצל, קישואים, גזר, ופלפלים. לאחר טיגון קצר, הוספתי את האורז, מים, תבלינים ולתנור. לקראת סיום הוספתי גם אפונה ירוקה. לבשל באותו כלי אתו מגישים לשולחן זה מעולה ונוח מאד ובמיוחד שהכלי כל כך אסתטי וצבעוני.

מסקנות- נוח לבישול, יפה להגשה ומתנקה בקלות.

ומכיוון שחורף זה הזמן האידאלי למרקים. להלן מתכון להכנת מרק מיניסטרונה - של שף אסף גרניט, היועץ הקולינרי של נעמן
  • 1 בצל מקולף וחתוך לקוביות קטנות.
  • 1 גזר מקולף וחתוך לקוביות קטנות.
  • 2 גבעולי סלרי קצוצים.
  • 2 תפוחי אדמה בינוניים מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות
  • 3 עגבניות מקולפות ללא הליבה וחתוכות לקוביות.
  • 1 שורש פטרוזיליה קלוף קצוץ לקוביות קטנות
  • 1 זוקיני חתוך לקוביות קטנות
  • 2 שיני שום פרוסים.
  • 1 גבעול טימין
  • 4-5 עלי בזיליקום
  • 4-5 עלי אורגנו
  • חצי כוס שעועית לבנה שהושרתה במים כל הלילה ובושלה עד להתרככות.
  • חצי כוס פסטה קצרה וקטנה
  • מלח פלפל לפי הטעם
  • 3 כפות שמן זית

הוראות ההכנה- מטגנים בצל גזר סלרי עם מעט שמן זית כ-3 דקות עד להזהבה, מוסיפים שום ועגבניות ומטגנים על אש נמוכה עוד כ- 10 דקות עד שהעגבניות מעט מתפרקות, מוסיפים את שאר הירקות ומטגנים כ-5 דקות נוספות ,
מוספים מים עד ¾ גובה הסיר מוסיפים את עשבי התיבול ואת השעועית ומביאים לרתיחה, מבשלים 25 דקות נוספות ומוסיפים את הפסטה לעוד 10  דקות בישול מתבלים ומורידים מהאש.

צילומים- שירה רז, יפה גביש


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה